Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi gépről?

Mit gondoltok az alábbi gépről?

Figyelt kérdés

Mármint játékra szeretném venni. Szerintetek a videokártyája,procija,stb. jó?

[link]

2017. nov. 3. 10:07
 1/2 anonim ***** válasza:

A táp vélhetőleg olyan vacak, hogy nem meri felvállalni az eladó.

Az 1030 2GB-s kártya eléggé lassú, tavaly előtt volt egy nagyon klassz kis kártya, úgy nevezték hogy 750 Ti. Ez a kis kártyácska egyik napról a másikra avult el, és lett középszerű, mára már eléggé lassúnak (de managelhetőnek, korrektnek számít), és az általad linkelt gép 1030-asa ennél még lassabb is.

Az i5 benne nem 1150 hanem 1155 ami egy generációval régebbi mint az 1150.

Az UHD 4K-n bef***stam. Nekem ennél erősebb gépem van, de az istenért se próbálnám ki 4k-val.

Fut ezen minden, csak kérdés hogy hogyan...

2017. nov. 3. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:
A videókari elég gyenge és nekem is feltűnt ez a nagyon kamu szöveg: Prémium UHD 4K Számítógép. Ezzel tuti nem fog megbirkózni a 4k-val. És játékra is kevés lesz, közepes grafikán megy max.
2017. nov. 3. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!