Hogyan lehetne le tiltani ezt a folyamatot? Vírus lehet?
Sziasztok.
A problémám az,hogy amikor el indítom a számítógépet abban a pillanatban meg nyílik a Google Chrome, illetve az uTorrent.
A probléma onnan kezdődik,hogy fogalmam sincs mitől. Már amikor raktam fel az uTorrentet is ki írta a vírus írtó (Nod32) hogy nem biztosnágos. Jó gondoltam sza.rok rá eddig is jó volt az uTorrent másik gépen,szóval be is raktam kivételek közé.
Nem vagyok tudatlan/buta a gépekhez,éppen ezért értetlenül állok előtte,hogy miért indul el.
Próbáltam feladat kezelőből le tiltani hogy el induljon az uTorrent,mondjuk jó kérdés hogy a Chromet mi indítja el.
Oké,próbáltam a Ccleanerrel is ugyan ezt sikertelenül.
Ezek után egy másik hasonló programmal.Aztán az uTorrenten belül a beállításokba ki szedtem a pipát hogy a rendszerrel együtt induljon.
Az meg hogy a Chrome mitől tud el indulni fogalmam sincs sehol nincs bent se ütemezett feladatba se indításba se sehol.
Valakinek van rá valami ötlete,hogy vajon mi lehet a probléma,vagy én mit csináltam rosszul?
Ami még fontos: Semmi mást nem veszek észre,nem eszi semmi a ramot,nem pörög a proci,semmi rendelleneset.
Csak egyszerűen nem tudom hová tenni ezt az "Autómatikusan" el induló 2 programot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!