Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom rá rakni az...

Hogyan tudom rá rakni az androidot? NAGYON SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Nem régiben 5.0-ról, 7.1.2-es androidra frissítettem a készülekem (Samsung Galaxy Alpha).

Normálisan működött/működik. Viszont, le akartam frissíteni 8.0-ra (egyébként manuálisan, azaz nem gyárilag akartam/akarom rá rakni az új androidot), és véletlen az egész telefont ne "reseteltem". Azaz, minden oda veszet. Az android, a letöltésekben lévő új android.. stb-stb.

Viszont, az Alpha készülékbe nem lehet rakni SD kártyát.. És mivel nincs benne android, így be sem kapcsol, és így USB-n keresztül sem tudok rá rakni (szerintem) dolgokat.

Hogyan tudnám rárakni az androidot?

2017. okt. 30. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt nézz körül. Ha valahol, akkor itt le van írva a megoldás:

[link]

2017. okt. 30. 11:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Egy kis idő után rájöttem a megoldásra.

Odin-nal rá flasheltem a gyári 5.0.2-es androidot.

Ezt követően, most az újat fogom rá rakni. :)

2017. okt. 30. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Jah, akkor nem is volt nagy a baj!:)
2017. okt. 30. 15:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak most igazándiból annyi lenne a gond, hogy akkor tudom elindítani az 5.0.2-es androidot, ha egy jelszót beírok. És ezt így nem értem.
2017. okt. 30. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Áh, már semmi. Bementem boot menübe, és le factory reseteltem. Így már teljesen jó. :)
2017. okt. 30. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!