Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek Milyen írót...

WindowsJocy kérdése:

Szerintetek Milyen írót vegyek a Számitógépembe? Olyan max 6-7 ezer forintott szánok rá, olyasmit akarok ami aránylag bírja is a kiképzést majd!

Figyelt kérdés

#írót
2017. okt. 29. 07:32
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Ki hasznal mar irott CD-DVD lemezeket?

Amugy tok mindegy, ebben az arkategoriaban kb. mindegyikben ugyanaz van belul, mind mechanikusan, mind elektronika tekinteteben.

2017. okt. 29. 07:47
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia ,ígazság szerint csak Operációs rendszert szoktam írogatni ahoz használom javarésszt ,de minden hónapban max 30-40 lemezt írok ki ,de álitólag az Asus elég jó !

Nemtudom nekem olyan még nem volt !

2017. okt. 29. 08:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha még találsz Samsungot, olyat ne vegyél, sok embernek 1 éven belül már nagyon nehezen nyilt ki a tálcája szériahiba miatt, nekem is ilyen gagyi
2017. okt. 29. 08:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Értelek és szerinted az Asust jó választás lenne ?

2017. okt. 29. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Vegyél LG-t elég jók. Ha valaki HIFI rendszerrel rendelkezik, akkor valszeg CD-n hallgatja a zenét (nem mp3), nem frekit levágó külső cuccokról.
2017. okt. 29. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Asus...az is jó. Amúgy kb tökmindegy tényleg. Régen voltak híresek a TEAC, Pioneer írók. Ha találsz ezekből akkor lehet az is.
2017. okt. 29. 08:48
 7/9 P.O.C. ***** válasza:
100%

Az összes ma kapható szar-gané. Már elnézést a kifejezésért.

Ez végül is érthető is. 4 ezer forint alatt lehet kapni írót, ebbe a gyártók már nem fektetnek minőséget, csak amolyan kenjük be sárral. Egyszerűen nincs különbség. Gyakorlatilag ugyan olyan élettartamra és írási minőségire számíthatsz. Egyedül a blu ray írók jobbak, valamivel azokra jobban figyel a gyártó.

Ha normálisat akarsz DVD íróba, akkor a jó pár évvel ez előtti modelleket keresd a hardver aprón.

2017. okt. 29. 08:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ mindenkinek ,tényleg el kell gondolkodnom akkor hogy mit vásároljak ,mert a Blury író gondolom nem jönn ki ennyi pénzből :( ,de utánna nézegetek majd ,de azért ha valaki tud egy bíztos márkát kérem írja meg majd itt nekem ! " Hálás lennék érte "
2017. okt. 29. 09:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Ezek kőzül: [link]

Ti melyiket vennétek meg ?

2017. okt. 29. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!