Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a probléma win 10 telepítés...

Tachikoma kérdése:

Mi a probléma win 10 telepítésekor?

Figyelt kérdés

Korábban többször is telepítettem már Windows-t pendrive-ról, de most elakadtam.

Adott egy gép, melynek az operációs rendszere (win10) használhatatlanná vált, így gondoltam, hogy majd újratelepítem.Rufus segítségével el is készítettem a bootolható pendrive-ot (korábban már használtam erre a célra és megfelelt).A boot menüben kiválasztom, de a telepítés nem indul el.Ha valamilyen adat kell a gépről, szívesen leírom. A segítséget előre is köszönöm.

2017. okt. 27. 22:59
 1/2 lali51 ***** válasza:
A hiba üzenetet írd le.
2017. okt. 27. 23:39
 2/2 anonim válasza:
Ha van kehetőséged akkor egy más gépről vagy más windows-al tedd rá a virtualbox-ot é ott próbáld meg hogy jó e ha nem akkor a windows telepítővel can gond ami a pendrive-on van
2017. okt. 28. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!