Ha vissza állítom a Windowst alap állapotba, aztán kéri a termék kulcsot?
Sziasztok.
Mikor vettem a gépet,egy srác feketén (az eladó) rakott fel rá Win10-et.
Nah most szeretném ha a C meghajtóról minden el tűnne, ki vétel a windows.
Akkor,ha a "Gép alap helyzetbe állítását" választom,úgy hogy azt az opciót választom ki,hogy a személyes fájlokat meg tartsa, aztán kérni fogja az aktiváló kódot?
Rengeteg felesleges dolog van a C-meghajtón ahol a windows is van. Ezért gondoltam erre a lehetőségre.
Illetve:
Akkor ha a Microsoft weboldaláról le töltöm a win10-et,akkor az nem is fog működni ha nincs aktiváló kulcsom,vagy csak 2 óránként fel dobja a sarokba hogy nincs aktiválva?
A Windows 10 aktiváló szolgáltatása egy digitális jogosultságot rendel a PC hardveréhez. Tehát, akárhányszor újratelepíted, nem fog termékkulcsot kérni.
Köszönöm.
Nem tudom vissza állítani sajnos.
Ki írja,hogy "Az alaphelyzetbe állítás egy hiba miatt nem sikerült".
Próbáltam minden féle képpen. A windowsból,aztán a kiba el hárítóból is. Ilyenkor mi a teendő?
Válaszd az eszköz letöltése opciót:
Töltsd le a telepítő médiát, az végig vezet. Szerintem tiszta telepítéssel tedd fel újra, mert ez a rendszer bedobta a törölközőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!