Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért jön be a kék halál?

Miért jön be a kék halál?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kezdeném az elejèn vettem egy Asus A540s laptopot, amit win 10 el kaptam. És szeretném win7re cserélni. Nem vagyok nagy számtech, de Isten látja lelkem mielőtt ide írtam volna rengeteget olvastam és csináltam rajta.

Helyzet a következő, mivel simán nem ment a win 7 telepítés olvastam, hogy telepítés rá katintasa előtt shift+F10 diskpart list diák select diák clean. Ez is meg volt és mégis sikeres telepítés után mikor újra indul és betöltésére kerülne a rendszer jön a kék halál. A biosban is állítottam egy csomó minden amit írtak korábban, még win 7 is írtunk egy zsír újat.

Ötlet?

2017. okt. 24. 12:27
 1/2 A kérdező kommentje:
A parancsornál kifogastalanak írta a particiokat.
2017. okt. 24. 12:30
 2/2 anonim válasza:

Amire én gyanakodnék:

1. Diskhiba. Pont egy hibás szektorba került valami, ami nagyon kell neki. Bootolj csökkentett módban, ha azt lehet, és futtass egy chkdsk-t, hátha kijön valami

2. Nem tudom, honnan jött a win7, de lehet, hogy már ott a telepítőn eleve van valami hibás file.

3. Esetleg rögtön a telepítés után megpróbál frissíteni valamit és ott áll fejre. Húzd le a hálóról, hátha segít.

4. Asszem, egyszer volt nekem egy olyan, hogy, ha bent volt egy dvd a gépben, akkor nem volt képes bootolni. Pedig nem onnan akart, hanem a hdd-ről.

2017. okt. 24. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!