Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyiket ajánlanátok?

Melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sony xperia e5,Samsung galaxy j5(2016),Samsung galaxy A5(2015),Apple iphone 5s 16gb vagy sony xperia m4 aqua????

Jöhet rá sok válasz is mert abszolút tanácstalan vagyok!! :D

A válaszokat előre is köszönöm ! ! !

2017. okt. 21. 23:04
 1/5 A kérdező kommentje:
És még azt elfelejtettem hogy fontos az akkumulátor idő!A gyorsaság!És az is hogy ne fagyon !Mert legfőképpen a interneten végzem a munkám és nem lenne jó ha egy fontos dolognál hirtelen mondjuk lefagyna vagy ilyesmi!És az is hogy ne melegedjen!Mert a sonykrol hallottam hogy hajlamosak felmelegedni !
2017. okt. 21. 23:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen telefonokon kepzelem mennyire.fontos munkat vegzel
2017. okt. 22. 04:22
 3/5 anonim ***** válasza:
És milyen fontos munkát végzel rajta? Májnkráft gémpléjt?
2017. okt. 22. 07:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Utálom a májnkráftot(vagy mit...)Egy cégnél vagyok és tisztító szereket adok ell ... online lehet csak megrendelni!Meg bizsu nyakláncokat is árulok !És csak internetről tudok rendelni!Szúval eléggé fontos hogy sokat legye internet közelbe! Egyébként nem is az a lényeg!És jó lenne ha a kérdésemre kapnék választ! :)
2017. okt. 22. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor mért nem gépet veszel? Minek erre telefon? Főleg IPhone ami sztem kezelhetetlenül kicsi. minek m4 aqua? strandon dolgozol? Ha hordozni akarod, vegyél laptopot.
2017. okt. 23. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!