Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért játszok egyre kevesebbet?

Snake99bite kérdése:

Miért játszok egyre kevesebbet?

Figyelt kérdés
Régebben 17 éves koromig iszonyat sokat gameltem és már 23 vagyok és nincs kedvem játszani.. miért?? Tud valaki mondani valami megoldást erre ? Hogy hogyan lehetnék újra a régi? A válaszokat előre is köszönöm.

2017. okt. 17. 23:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyan ez van. 17-18 éves koromig amikor szabad időm volt állandóan játszani akartam. Most 21 vagyok, a gépem is lazán megvan bármihez, de mégsem játszom kb semmit. Ritkán azért megyek bandában csgo, pubg, egyedül ritkán megyek narutoba 1-2 meccset azt a kedvem el is fogyott. Ritkán amúgy még rámjön ilyen játszani akarás valami játékkal, de mire a tetű lassú netemmel le tudnám szedni, addigra a kedvem 1000x tovaszáll.
2017. okt. 18. 00:12
 2/10 anonim válasza:
De miért szeretnél újra a régi lenni? Így gondolom mással telik a szabadidőd, nem rossz az :)
2017. okt. 18. 00:25
 3/10 tabaki ***** válasza:
100%

Húsz esztendő... az idő hogy lejár!

„Cserebogár, sárga cserebogár.”

(Petőfi Sándor nevű hozzászóló válasza)

2017. okt. 18. 00:51
 4/10 P.O.C. ***** válasza:
Lehet hogy unod már, és nem köt le annyira?
2017. okt. 18. 06:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez a helyzet, mint ha csak én írtam volna ki. Számomra valójában mások kerültek előtérbe, azóta 90% ban változott az életmódom, munka mellett nem játszok hanem edzek.
2017. okt. 18. 08:34
 6/10 vkka válasza:
Koravén vagy. Manapság 30 évesen is otthon laknak a fiatalok a mamahotelben és egész nap játszanak. Egy idő után van akiben feltámad valami tettvágy és ennél többet akar. Van, akiben nem. Van akiben igen, és zavarja. Ez vagy te. A változás mindig rossz. És soha semmi nem lesz már a régi. De nézd a jó oldalát: még az is lehet, hogy kezdeni fogsz valamit az életeddel.
2017. okt. 18. 09:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért akarsz a régi lenni? Nem kell görcsösen megfelelni valamilyen elképzelt modellnek, egyszerűen csináld azt amihez kedved van.
2017. okt. 18. 09:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet igazatok van. Azthiszem kezdem kinőni és tényleg valami nagyszabású dologra vágyom de nem tudom mi is az. 1-2 óránál többet nem tudok játszani és a legrosszabb hogy a munkahelyen elgondolkozom azon hogy ahh végre hazaérek és játszok egy jót. De nem megy mert mire hazaérek elmegy a kedvem. És azért akarok visszaszokni a játékra mert sok szép emléket idéz fel a sok régi béna de szuper játék. Talán öregszem már ehez :/
2017. okt. 18. 10:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Isten hozott a felnőttek világában!
2017. okt. 18. 15:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez szomorú :(
2017. okt. 18. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!