Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 2 64 bites op...

Hogyan tudnék 2 64 bites op rendszert felrakni?

Figyelt kérdés
Feltelepítettem win 7 64 bitet és szeretnék egy win 10 64 bitet is. De nem bootol be a win 10 telepítője hanem a 7 est akarja javítani. (a win 7 win 10 témával települt (valahogy a 10 nek a telepítőjébe integrálták a 7et) ) ez lenne a baj? Vista 32 és 7 64 az ment simán.
2017. okt. 16. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Na várj. Ha nem bootol be a telepítő, akkor nem az akarja a hetest javítani, nem?

Én win10 mellé tettem win7-et. CD be, pc bekapcs, boot cd-ről, tiszta telepítés, másik partíció kiválaszt és kész. Utána már csak a boot.ini-t finomhangolom az msconfig (rendszerindítás fül) elindításával

2017. okt. 16. 15:18
 2/5 A kérdező kommentje:
mindjárt megnézem pontosan mit csinál
2017. okt. 16. 15:58
 3/5 A kérdező kommentje:

levideóztam mit ír

[link]

2017. okt. 16. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Az elején nem látni, hogy mit választasz ki, de a pendrájv telepítőd hibás. Te ezt nem vetted észre?

Telepíts CD-ről, ha tudsz

2017. okt. 17. 06:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Újra rarakom a pendrive ra, cd n nincs meg
2017. okt. 17. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!