Telefon granacia?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tavaly október elsején kaptam egy Huawei p8 lite-ot,eddig remekül végezte a munkáját,viszont ma délután óta nem lehet bekapcsolni,semmire nem reagál.
A garancia két héttel ezelőtt lejárt.
Ilyenkor lehet valamit tenni?
Nem szeretném elvinni szervízbe,mert régebben tablethez elkértek egy rakat pénzt és ugyanolyan szarul adták vissza
2017. okt. 15. 17:42
1/3 Dongaben válasza:
Ha lejárt a gari, akkor szét is szedheted. Tisztítsd ki, amennyire lehet a gomboknál. Ha kivehető az akku, akkor annak érintkezőjét is! Illetve kérj kölcsön valakitől ilyen akkut a próbához.
2/3 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom,hogy a Huawei P8 liteot nem lehet szét szedni
2017. okt. 15. 17:54
3/3 Dongaben válasza:
De igen, csak "órás" csavarhúzó kell hozzá, mert csavarral van rögzítve a hátlap. Nem úgy, mint a régebbi telefonoknál, hogy csak szét kellett húzni. A link privátban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!