Mi lehet a gond a monitorral?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy fuji siemens monitorom. Annyira nem vagyok jártas a témàban sejtem mi lehet a gond. Szerintetek is ez a baj? Egy ismerős adta. De nem volt hozzá d-sub csatlakozo. Gondoltam belerakom előző monitorét de azt ugye nem lehet mert gyárilag benne van oda van csavarozva. No signal check cable. Ezt irja ki. Ez lehet gond? Mert nem akarok venni feleslegesen kábelt.2017. okt. 13. 13:31
1/5 anonim válasza:
Annyit értek ebből,hogy van egy monitorod és nem volt hozzá d-sub csatlkazozó és az előzőjét nem tudod rárakni,illetve ezt írja,hogy nincs jel.
De akkor most hogy van összekötve a géppel ???
2/5 anonim válasza:
Hát valamivel össze kell kötnöd...
3/5 A kérdező kommentje:
Igen pontosan nincs d sub kábelem. Ezêrt rêgi monitoromrol gondolom rárakom ujra csak hogy az bele van szerelve régi monitorba. Az a legegyszerübb kérek kölcsön valakitől aztán ha jó ugy veszek egyet
2017. okt. 13. 13:45
4/5 anonim válasza:
Amit tudsz:
Nincs kábel összeköttetés.
Emiatt nem kap jelet a monizor.
A monitorod viszont ezt írja ki:
Nincs jel.
Ellenőrizze a kábelt.
Ezek után mi a lópitli a probléma?
(A monitor nem fogja kiírni, honnan vegyél kábelt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!