Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most a számítógéppel csinált...

Most a számítógéppel csinált valamit?

Figyelt kérdés

Ez eddig nem volt így.

Nem tudom hogy windows 8.1 miatt vane vagy történt valami a géppel. Az van hogy tegnap felraktam a windows 8.1 et gondoltam szórakozok már azon is és kikapcsolásnál ki irja hogy leállítás a kör forog és a monitor kikapcsol ( úgy csinál mikor gép nélkül be van kapcsolva) utánna a gép még szórakozik külön pár másodpercig, ez most normális ?

windows 7 nél egyszerre ált meg. Azér tettem fel a kérdést hogy a rendszer működik így vagy a gép kezd meghibásodni. A rendszer normálisan megy nagyon gyors stabil hiba nélkül megy.

2017. okt. 8. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Windows 10 nálam ugyanígy működik, nem hinném hogy ez a normálistól eltérő viselkedés. Egyszerűen a leállítás során hamarabb leáll a képjel közvetítése (amitől a monitor készenlétbe kapcsol) mint a gép ami még a rendszerfolyamatokat állítja.
2017. okt. 8. 14:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem köszi énis gondoltam ilyenre hogy a videókártyás dolgok hamarabb lezáródnak de nem voltam benne biztos inkább kérdezek mer ha valami lett vele inkább kezdek vele valamit. mint hogy tovább romlana a helyzet.
2017. okt. 8. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!