Erősebbek lesznek idővel a szellemképek? (LG G5)
Figyelt kérdés
A napokban megörököltem egy ismerősömtől az LG G5 készülékét. A készülék kicsivel több, mint egy éves, tehát már garancia nincs rajta.
Azt vettem észre, hogy a hosszú ideig statikusan álló képek, ablakok, amik fehér színűek (állapotsáv, messenger, érintőgombok), halványan áttetszenek (ott maradnak), ha pl elfordítom a telefont (nem beégett, mert egy fél-1 perc után eltűnnek).
Voltam szervizben, és azt mondták, hogy ők ki tudják cserélni, de a probléma egy idő után újra jelentkezni fog (erről inkább nem mondom el a véleményem). A kérdésem csak az, hogy idővel ezek a szellemképek jobban fognak látszani? Mert ha igen, akkor megpróbálok most megszabadulni tőle, de ha nem, akkor megtartanám. Köszönöm a válaszokat!
2017. okt. 7. 12:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!