Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eladjam az iPhone-t?

Eladjam az iPhone-t?

Figyelt kérdés
Van egy 16 gigás SE-m, 1 éves, szép állapotú. Nem mire lenne érdemes elcserélni, számítógépet szeretnék igazából, de nem tudom érdemes gépre elcserélni. Vagy ne adjam el? Van egy Galaxy S2 minim, ősrégi, de nekem megfelel. Nem látom értelmét egy okos telefonnak, sajnos. 19/F
2017. okt. 1. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked kell eldöntened.

Én nem adnám el a helyedben, mert örülnék h van 1 jó telóm.

Ha nem kell okostelefon akkor tényleg minek.

Legyen nyomógombos telefonod.

Az okostelefon azért jó mert mindig nálad van. Nekem azértt nagyon fontos h legyen egy jó telefonom, mert én nagyon sokat használom, napi teendők feljegyzésére, szól ha mennem kell ide vagy oda, feljegyzek benne fontos dolgokat, munkámhoz is használom.

Neked kell eldöntened h mire van nagyobb szükséged.

Szerintem használd 2 hétig az Androidos telód, csak próbára, hogy azzal hogyan boldogulnál napközben.

Ha nem hiányzik az iphone csak porosodik és egyenlőre nincs szükséged rá akkor ne álljon benne a pénzed add el és vedd meg azt amire igazán szükséged van. Max ha már megint igényed lesz egyre akkor vesze egyet.

2017. okt. 1. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
60 ezer körül tudod eladni, abból nem nagyon jön ki értelmes számítógép. Hozzá kellene tenni legalább 40-et, főleg ha még játszani is akarsz rajta.
2017. okt. 1. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:

an egy Galaxy S2 minim, ősrégi, de nekem megfelel. Nem látom értelmét egy okos telefonnak

Ezzel csak két probléma van.

1. galaxy S2 mini telefon nem igazán létezett. Olyan volt, hogy Galaxy S2, volt olyan, hogy Galaxy mini, meg mini 2

2. A Galaxy széria bizony androidos okostelefonokat foglal magába.

2017. okt. 1. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, nekem ~6 éves Xperia X8 van. Ha úgy érzed, hogy nem használod ki az újabb telefonokat akkor hülyeség. Én is PC-t fejlesztettem inkább.
2017. okt. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!