A C meghajtóm megtelt teljesen, van egy teljesen üres, és egyébként sokkal nagyobb másik meghajtóm, szabad valamit átmásolni oda a C-ről, vagy mit tehetnék, hogy megszünjön a problémám?
Légyszi részletesen írjatok, mert még sosem csináltam ilyet, és csak alapfelhasználó vagyok.
Köszönöm, ha segítesz :)
A dokumentumaidat, képeidet mindenképpen átrakhatod.
A különböző szoftvereket is érdemes a továbbiakban a másik meghajtóra telepíteni.A már telepítettek közül amelyikkel ezt megteheted, uninstallálod, majd újratelepíted.
Megnövelhető a C meghajtó mérete is, egy erre alkalmas program ( több fajta is van ) segítségével.Vannak ingyenesek is, de az egyik Pro verziójához most hozzá lehet jutni a SharewareOnSale oldalon.
Értem, köszönöm szépen, hogy válaszoltatok!
A fájlok átrakása, illetve az újratelepítés is jó ötlet, köszönöm az ötletet!
Azt le tudnátok írni, hogy mi az, amit mindenképp a C meghajtóra kell telepíteni?
Most az összes programom ott van egy program files nevű mappában, plusz a Windows még ezeken kívül.
Köszönöm a segítséget!
A programjavaslatot is köszönöm, le fogom tölteni, mert valahogy gyanúsan kevés dologtól megtelt a meghajtó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!