Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Svchost. Exe terheli a procima...

TomiTama kérdése:

Svchost. Exe terheli a procimat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez az izé terheli a procimat, utánanéztem kipróbáltam mindent, de nem segitett. Win 10 em van. Letöltöttem egy programot, ami más programokat szedett le egymás után, nagynehezen kitöröltem ezeket, de minden egyes belépésnél egy hibaüzenet fogad. [link]

[link]

Az svchost leállítása után a merevlemez terhelődött, és az se volt jobb, mintha a procim csinálná ezt, szoval visszaraktam. A google chromeomat is tönkrevágta. Nagyon tanácstalan vagyok és sűrgősen kellene a segítség.

2017. okt. 1. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Az svchost rendszerszolgáltatás szokott lenni, itt valamilyen más probléma van ami miatt ennyire teker a rendszer.

Futtass le egy JRT-t:

[link]

Ez törli a nem kívánatos programokat. Utána a biztonság kedvéért lefuttatnék még egy ESET Online scannert is, mert sztem bekaptál valamilyen vírust:

[link]

2017. okt. 1. 12:43
 2/3 anonim ***** válasza:

"Letöltöttem egy programot, ami más programokat szedett le egymás után..."

- Na, ez a baj!

Mint fentebb írták, malwarebytes, esetleg IO, + Kaspersky.

Ki kell lőni minden olyan futó alkalmazást ami gyanús, aztán a fenti programokkal takarítani, + manuális takarítás.

2017. okt. 1. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
mentsd le a fotóidat egyéb fontosabb fájljaidat és radírozd le a rendszert! rakd újra! gyorsabb és biztosabb!
2017. okt. 1. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!