Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy kintről hozott 2 TB....

Gerry55 kérdése:

Van egy kintről hozott 2 TB. Pendrive, ami eddig müködött szépen, majd egy áramszünet következtében most már 32 GB szabad területet jelez! Újra formáztam FAT 32-re de hiába! Hogy tudnám az eredeti 2TB visszaállítani?

Figyelt kérdés
2017. okt. 1. 11:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jó engem nem érdekel,én a témát lezártnak tekintem egy dolog ,hogy te mit gondolsz,meg egy dolog hogy nekem müködik ismételten 1950 giga tárhellyel.Az hogy,hogy oldották meg gyárilag azt ki nem szarja le! Én büszke vagyok arra hogy 68-évesen autodidakta módon,minden iskolai segitség nélkül magaménak tudhatok egy olyan területet,hogy önállóan tudok dolgozni! Nyegle kioktató stilsú vitákba meg nem óhajtok belemenni!
2017. okt. 12. 16:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Semmi probléma. Aki ezt vègigolvassa el tudja dönteni, hol az igazság. Èn sem vitatkozom egy egyértelmű helyzetben. :)
2017. okt. 21. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!