Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy fájltípust...

Hogyan lehet egy fájltípust mappára állítani?

Figyelt kérdés

A fájlmappa típusa megváltozott, már nem "mappa", hanem "fájl". Semmi külső behatás nem érte, fogalmam sincs, hogyan íródott át.

Hogyan lehet visszaállítani? Mert így nem tudok hozzáférni a mappa tartalmához.

2017. szept. 27. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Bizonyára tévedésről van szó, a tömörített állományok soha nem voltak mappák, és nem is lesznek. Csak a windows hülyesége, hogy annak nevezi őket, és működésüket hasonlóan kezeli.

Feltelepítettél valami tömörítő programot, és hozzátársítottad a zip fájlokat. Ha visszatársítod a zip fájlokat a windows beépített fájlkezelőjéhez, akkor megint mappaszerűen fognak megnyílni.

2017. szept. 27. 17:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Sajnos nem. Eredetileg ez egy file mappa volt. Tegnap még dolgoztam benne. Most azonban simán file.

Total Commanderben is néztem, ott annyit látni, hogy a kiterjesztése törlődött, a típusa pedig "mappa" helyett "fájl".

Soha nem találkoztam még csak hasonlóval sem.

2017. szept. 27. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Mappának kiterjesztése? Ez sem lehetséges. Sérült a master file table esetén teljes formázás megoldja a további problémákat, feltéve hogy nem eleve a meghajtó haldoklik.
2017. szept. 27. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!