Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám lezárni a DVD...

Hogyan tudnám lezárni a DVD lemezemet?

Figyelt kérdés
A gondom az, hogy már régen készítettem egy lemezt, családi filmekből, de mivel nem lett tele, nem zártam le.Viszont az a DVD készülékem megadta magát, azon már nem tudom lezárni. Van-e valamilyen lehetőség a lemez lezárására, hogy másik DVD-ben, vagy számítógépen nézhető legyen a film.

2017. szept. 26. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:

1: A legtöbb íróproginak le kéne tudni zárni persze pont ilyen menüpont nem biztos hogy van.

2: Fogsz egy 20 forintos üres DVD-t és átírod gépen és az lesz is lesz zárva.

2017. szept. 26. 20:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezt már próbáltam, de sajnos így nem megy.Az írja ki, hogy" A beolvasás nincs befejezve.Nem lehetett a médiumról olvasni. (Szektor 0)"
2017. szept. 26. 20:54
 3/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ezzel az író programmal próbálkoztam

2017. szept. 26. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Pill, ez milyen DVD, mekkora? És milyen dvd-ről beszélünk?

Magát a lemez tartalmát látod? Le tudod menteni pl?

2017. szept. 26. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:
>milyen dvd készülék<
2017. szept. 26. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha egy DVD-t a számítógép optikai olvasója nem tud olvasni akkor semmi sem fogja. Ott akkor más a gond talán rossz a lemez.
2017. szept. 27. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért van rá mód, amit használtam is [link]

Nincs lezárva problémát azért kérdezem, mert régebbi camcordereknél volt ez gond, pl egy barátomnál. A lemez nem volt lezárva, a lemezen sereg családi felvétel...stb. Pc nem nyitotta meg, a felvevő meg elromlott...

2017. szept. 27. 17:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ez W10-re nem tölthető... Sajnos a probléma még fennáll. De köszönöm a segítségeket.
2017. nov. 29. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy nem fog menni WIN10-en??
2017. nov. 29. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!