Miért dob ki minden játékból egy idő után?
Megvettem a rainbow six siege nevü játékot és olyan 5-10 perc után minden hibaüzenet nélkül kidob a játék. Elösször csak a rainbow dobált ki de aztán minden más játék is ami már nagyon idegesítő... most veszek még 1 nagyonjó gépházat + 2x4gb Corsair 2400mhz-ramot talán azzal, mivel szokott olyat is csinálni a gép hogy összeomlik a win és ezt a hibát adja ki: irql_NOT_less_or_Equal... nemhiszem hogy driver hiba mivel mindent felfrissitettem a legújabra ,+ olvastam hogy ez lehet ram hiba is...gépem vadonatúj 2 hetes gép...
adatai: Proci: Amd fx 8320E 8x3.5ghz
Ram:8gb 1600mhz
Alaplap:970A-G/3.1
Vga: Gtx 1050ti 4gb Gaming
2 db winchester: 1, 1 terrás WD +1 Toshiba 500gb
táp:600 watt..
mindent kipróbáltam már visual c++ minden fentvan ami kell frissitettem a legujjab verzióra a win10 et /sfc scannow meg minden lehetséges dolgot megcsináltam már de sehogy semmi.... dll hibák sincsenek... ezt már nemértem..
annyit még hozzáteszek hogy bőven megvan a legtöbb játéknál 100+ fps full grafikán is.. rainbow is 100 felé menne csak mivel 60fps korláton van így stabilan tartja a 60 at....
"táp:600 watt.. "
Ez itt gyanús. Márka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!