#9 vagyok. Hamarabb küldtem el. Folytatom:
A DVI-D (ami a kártyán van) az digitális jelet ad ki. A D-sub pedig analóg jelet. Tehát nem elég, ha a foglalat bekötéseit módosítod (a passzív átalakító csak annyit csinál) de a digitális jelet analóggá kell alakítani. Azt meg csak aktív átalakító tudja.
"Értem, köszönöm, említetted az elején, hogy *alternatív megoldást*is tudsz a biosra, érdekelne, nehogy én is ebbe a hibába esek."
Mndössze annyi, hogy ha be kellett menne a BIOS-ba, akkor kivettem a videókártyám a gépből, és az integrált videókártya VGA kimenetébe csatlakoztam. Beállítottam mident, feltelepítettem a windowst, majd ment bele az rx 560
"A DVI-D (ami a kártyán van) az digitális jelet ad ki. A D-sub pedig analóg jelet. Tehát nem elég, ha a foglalat bekötéseit módosítod (a passzív átalakító csak annyit csinál) de a digitális jelet analóggá kell alakítani. Azt meg csak aktív átalakító tudja."
Igen, erről én is olvastam, de egyrészt fura, hogy oda van írva némely kártyához, hogy ne dugjunk bele dvi-vga-t, és a PC boltban sem ajánlották (nem is mondták, hogy van ilyen), hanem a DP-VGA-t javasolták.
BIOS-ban nem turkál az ember gyakran, így nekem marad a DP-VGA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!