Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen nyomtatót vegyek ha...

Milyen nyomtatót vegyek ha ilyen igényeim vannak?

Figyelt kérdés

Olyan nyomtatót szeretnék venni ami több papírméretre képes nyomtatni. Lehet vele fotópapírra is nyomtatni és ha színesben nyomtatok akkor azt lehessen nagyon magas minőségűre is beállítani. Nem tudom, hogy ebben a kategóriában lehet-e választani, de a tintapatron beszerzése legyen egyszerű és lehetőleg nem túl drága. Úgy hallottam az a legjobb, ha a színesnél a három színt külön meg tudod venni. Vagy az ilyenek csak a nagyon 'ipari méretű' gépekre igazak?

Márkával/árral kapcsolatos kikötéseim nincsenek. Persze nem akarok 100 ezret kiadni egy nyomtatóra, de fogalmam sincs a kívánságaim melyik árkategóriába tartoznak.

2017. szept. 21. 07:14
 1/2 A kérdező kommentje:

Egy ilyen nyomtató pl mennyire állná meg a helyét?

[link]

Látom azért az árak között is van hatalmas szakadék:

[link]

Ennek a nyomtatónak a gyorsaságát kell megfizetni, vagy a nyomtatási minőség is ennyire szembetűnő? Ha jól látom ez nyomtat fotópapírra, de az előző nem?

2017. szept. 21. 07:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez lemaradt:

[link]

Annyira nem értem, hogy van ez a 20 ezer alatti kategória, aztán nincs a kettő között, hirtelen ugrunk 30-ra meg 40-re

2017. szept. 21. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!