Miért nem mutatja rendesen az ikonokat? :S
Figyelt kérdés
Hali!
Tegnap este óta nem rendesen mutatja az ikonokat.egy üres ablakot mutatom és kés...bár használni lehet őket de nagyon zavaró :S
Mit lehetne tenni?
2010. máj. 27. 12:25
3/5 anonim válasza:
Szerintem át rakhattál valamit, és nem oda mutat a parancsikon, ahol az ikonok vannak tárolva. Jobb egér>tulajdonságok>ikoncsere, ott keresd meg az aktuális exe fájlt, nagy valószínűséggel lesz benne ikon.
4/5 anonim válasza:
szerintem ujra kéne telepitsd az operácios rendszert nekem is ilyen gondom volt a géppel
5/5 A kérdező kommentje:
Hát elvileg most megvan mitől vállt át..van 1 mmorpg amit elég sokszor rakom le tálcára és újra,néha percenként 3-4 is ekkor szokott így beállni :S
viszont néha néha időközönként vissza áll,csak hát elég zavaró,hogy így mutatja az ikonokat.
Köszönöm mindenki válaszát :)
2010. máj. 30. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!