Miért nincs BLUETOOTH-a laptopon?
Figyelt kérdés
Újra megkérdezem, hátha kapok újabb válaszokat.Újra lett telepítve az op. rendszer.(WIN.7)Azóta nincs bluetooth kapcsolatom.Le kell valamit töltenem?nem nagyon értek a számitástechnikához.a telóról kéne fotókat áttöltenem.öreg gagyi teló, nincs kábeles lehetőség.2017. szept. 17. 20:04
21/27 A kérdező kommentje:
valószinű realtek, de azt sem tudom mi az, csak láttam már valahol a gépben ezt a szót.
2017. okt. 31. 12:53
22/27 anonim válasza:
23/27 A kérdező kommentje:
#22 letöltöttem, de még mindíg nem működik.valahol azt írja ki, hogy az eszköz megfelelően működik, de valahol meg ezt találtam-"A Windows Server nem támogatja a Bluetooth-eszközöket."
2017. nov. 1. 14:11
24/27 A kérdező kommentje:
közben megint csináltam valamit de azt írja ki hogy a "REALTEK bluetooth nincs telepitva a rendszeren
2017. nov. 1. 15:16
25/27 anonim válasza:
Várj! A te gépeden windows server van??
26/27 anonim válasza:
Csak azért mert windows serveren nem működik a bluetooth mert ez nem erre lett tervezve.
27/27 A kérdező kommentje:
#25 #26- azt sem tudom mi az.-azt tudom, hogy volt már windows 7- akkor működött,nemrég újra lett telepítve a windows7, mert vírus miatt leállt az egész gép.nem lenne célszerübb legközelebb a windows XP-t feltelepíteni?azzal semmi gondom nem volt.van valami különbség a kettő között?
2017. nov. 1. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!