Hogyan változtathatom meg a belépési portréképemet, Windows 10-ben?
Figyelt kérdés
Azt, amelyik a gép bekapcsolásakor először megjelenik!2017. szept. 16. 14:52
1/6 anonim válasza:
"A fiókkép és profilbeállítások" - start menübe írd be fiók
Majd a képed mellett kicsiben is ott lesz a kép arra klikk
2/6 anonim válasza:
Szóval alatta tallózás vagy a kamerával rögtön lő egy képet
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A válasz segített, de nem tökéletesen!
Gondolom nem vettétek figyelembe, hogy Win 10-hez kérem! Ott be kell menni a gépházba!
2017. szept. 18. 11:50
4/6 anonim válasza:
Windows 10-hez írtam, és mivel írtam írd be a start menübe, hogy "fiók" amire feldobja az összes fiók szóval kapcsolatos beállítást és írtam hogy a "A fiókkép és profilbeállítások" -at válaszd, ami RÖGTÖN BEDOB A GÉPHÁZBA.
5/6 anonim válasza:
Amúgy nekem is szokatlan volt először a Windows 10 gépház megoldása, de a GÉPHÁZ egy gyűjtőoldal ahonnan elérheted asz összes beállítást, de nekem nem logikus sok dolog menüpont benne, egyszerűbb egyből a startmenüben rákeresni.
(Minden válaszoló én voltam.)
6/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam, a Magad 71%-val. Ha, tudsz arra válaszolj nekem, hogy ha több képet spájzoltam be, mint kéne, azt hogyan törölhetem? Bár, ez nem látható hiba, de jó volna tisztába tenni! Köszi szépen!
2017. szept. 20. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!