A4-es fekvő dokumentumot hogyan lehet A4-es álló dokumentummá alakítani?
Mindössze megpróbáltam a kérdésedhez hasonlóan tömör egyértelmű választ adni.
Mondhatnám, hogy inkább te minősítetted magadat azzal, hogy egy nyomorult célzást meg nem eresztettél volna arról, miféle dokumentumról, melyik programról van szó. De hát, ugyebár késő volt már...
Most meg még korán...
Na mindegy, maradjon titok. Mindenesetre sok programban van Formátum menü, amely általában tartalmazza az oldalra vonatkozó beállításokat is. Ha találsz ilyesfélét, akkor ott valószínűleg ez is megadható.
Az oldal helyzetének átállítása még semmit sem garantál. Számtalan probléma adódhat abból, hogy a dokumentum mit tartalmaz, hogyan van szerkesztve, vagy szerkeszthető-e egyáltalán. Lehet, hogy az elfordítás össze-vissza kavarja az elrendezést, ábrákat más oldalakra dob, üres lapokat, értelmetlenül keskeny hasábokat, az oldalakról kilógó szöveg-, táblázat- vagy képrészleteket eredményez -- meg még sok mindent, ami hamarjában nem jutott eszembe. Látatlanban -- és pláne általánosságban -- nem nagyon lehet mit mondani. Megpróbálnod érdemes, még az is lehet, hogy szerencséd lesz vele, és nem igényel komolyabb beavatkozást. De azért, ha javasolhatom, ne írd felül az eredeti fájlt, hátha valami olyan disznóság történik változtatás közben, amit csak utólag veszel észre.
Mikor veszed már észre magad???
Először is: képzeld, megnéztem a kérdések között, semmi hasznosat nem találtam.
Másodszor: pont ez a baj, hogy provokatív vagy és visszataszító a stílusod.
Harmadszor: mivel másoktól kaptam hasznos és értelmes választ, egyértelmű, hogy ezért nem volt szükségem a tiédre, mégha ez neked nem is esett le... - ahogy sok minden más sem. Ennyit a minősítésről.
Ja, és ha még mindig nem egyértelmű: nem tartok igényt a válaszodra a továbbiakban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!