Van egy laptopom amin elindítottam a viszaállítást és minden felesleges dolog letörlését. Mit csináljak? Többi lent
Figyelt kérdés
Azonban jött egy váratlan áramszünet és most nem tudja befejezni mert mikor bekapcsolom akkor azt írja ki hogy megszakad és ennyi. Mit csináljak vele hogy újra működjön?2017. szept. 15. 19:11
1/3 anonim válasza:
A rendszervisszaállításról beszélsz? Illetve mit értesz felesleges dolog törlésen?
2/3 A kérdező kommentje:
Minden olyan játék és hasonló ami kb 2,5 év alatt rákerült. Találtam egy olyan opciót hogy mindent töröl ami a gépen van,így ami kellett azt lementettem aztán nekiláttam és ekkor jött a baleset
2017. szept. 15. 21:33
3/3 anonim válasza:
Nem teljesen értem, milyen visszaállítást indítottál el, és miért volt erre szükség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!