ISO fájl lemezre írása hogy kell?
Figyelt kérdés
Szeretnék kiírni egy ISO képfájlt lemezre, de a lemez író programon választani kell az alábbiak közül, amik nem tudom, hogy mit jelentenek: TAO,DAO,RAW. A 3 közül melyiket kell választani, ha egy filmet szeretnék kiírni?2017. szept. 9. 13:37
1/5 anonim válasza:
Basszus...:( Ti mit tanultok informatika órán?
2/5 P.O.C. válasza:
ISO -t nem adatként írunk lemezre. Használd a képfelíró funkciót. Minden CD író programnak van.
3/5 anonim válasza:
ISO fájlt legegyszerűbben egy ImgBurn nevű programmal tudsz kiírni, azért is egyszerűbb, mert az magától kiválasztja. Amúgy ha olyan progival írsz amelyik kérdezi, akkor a DAO-t érdemes választani.
4/5 A kérdező kommentje:
Ezt pont nem tanultam infón, és hat éve érettségiztem belőle anno még windows xp-ből.
2017. szept. 9. 14:02
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as, erre voltam kíváncsi. :)
2017. szept. 9. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!