Mit szóltok IT-sek ahhoz, hogy az állam most a webshopokat szeretné kisajátítani?
A kérdés politika szagú, tudom, de a webfejlesztőkhöz és a webshop üzemeltetőkhöz intézem a kérdést. Ezért került ide.
Ezt a cikket olvastam: [link]
Nekem ez egy új, a dohányboltokéhoz hasonló sikersztorinak tűnik. Mármint sikersztori annak az informatikai cégnek, melynek tulajdonosa bezonyára a haverja valamelyik politikusnak, vagy NGM-es főnöknek. Ez egyérteműen kiderül abból, hogy már rendszert is ajánlanának. Ajánlanák, de mindig az a vége ugye, hogy kötelező lesz azt használni és egyáltalán, belépni az állami webshop frencsájzba (magyarosan), ha webshopot szeretnél üzemeltetni. Ez teljesen nyilvánvaló. Ne legyen igazam, de azt sejtem, hogy akik eddig webshop fejlesztéssel foglalkoztak, azután csinálhatnak mást, akik üzemeltetnek, azok települhetnek át az állami webshop rendszerbe és természetesen tömhetik a havi díjakkal a politikus haver cégét és zsebét.
Ne legyen igazam, de ha ezt végigverik az IT és az on-line kereskedő iparágakon, akkor a következő a számlázó, ügyviteli, vállalatirányítási szoftver ipar lesz, amit kisajátít majd valamelyik politikus haver cége, a közjó érdekében. Ez mind szerintem hamarabb meg fog történni, mint a nemzeti italboltok bevezetése.
Jól következtettem, vagy nem rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!