Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy Western Digital Blue...

Van egy Western Digital Blue belső HDD-ém az bene van egy USB házban ami elveszett?

Figyelt kérdés
szeretem volna jelszoval védeni letőltötem egy alkalmazást : [link] telepitetem arra a hdd re amit az előbb írtam jelszót tetem de most semelyik gép sem látja a programot sem tudom kioldani a jelszót merta saját gép sem látja csak a biosz és ott csak formázásal tudnám visszahozni de én ugy akarom vissza hozni bárhogyan hogy egyetlen egy fálj vagy film se veszen el örökre valaki tudna adni egy jó ötletet ????
2017. szept. 3. 15:52
 1/6 Dongaben ***** válasza:
Hogy jól értem-e? A "Disk Password Protection" programot a külső, USB-s HDD-re telepítetted fel?
2017. szept. 3. 16:25
 2/6 Dongaben ***** válasza:

Próbáld a következőt:

A külső HDD szereld be belsőnek. (Asztali PC-be.)

A titkosító programot telepítsd a "C" meghajtóra, majd indítsd el. A jelszó ismeretében, elméletileg fel tudod oldani a titkosítást. (Csak tipp!)

2017. szept. 3. 16:54
 3/6 A kérdező kommentje:
kösz ja és ha ezel kész vagyok minden adat megmarad vagy elveszik ??
2017. szept. 3. 19:33
 4/6 Dongaben ***** válasza:
Így, elméletileg megmarad minden. De, még az sem biztos, hogy jó lesz. Egy próbát azért megér...
2017. szept. 3. 19:55
 5/6 A kérdező kommentje:
igaz job meg probálni mint csak vérni a megoldást
2017. szept. 3. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
minden megmarat most müködik
2018. febr. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!