Valaki tud morze kódot dekódolni?
Figyelt kérdés
Van egy hangfelvételem egy morze kódról amit nem fejt még egyetlen morze dekódoló program sem2017. szept. 1. 13:38
1/8 anonim válasza:
Persze. Használják ma is. Rádióamatőrök pl.
Mindazonáltal nem biztos, hogy értelmes kódsorozat lesz. Szinte csak rövidítéseket használnak, illetve gyakorlásra véletlen karakter-sorozatokat.
2/8 anonim válasza:
"amit nem fejt még egyetlen morze dekódoló program sem"
Lehet hogy csak Te nem tudod normálisan beállítani a programot.
Nekem még mindet lefordította.
3/8 anonim válasza:
hol érzed magad a világ háborúban ?
4/8 A kérdező kommentje:
Bf1 titkos dog tagúét kellene.
2017. szept. 1. 14:34
5/8 A kérdező kommentje:
Elvileg értelmes szövegnek kell lennie. Már próbáltam tutorial videókat nézni, de nem megy
2017. szept. 1. 14:37
6/8 anonim válasza:
Ha nem megy szoftverrel akkor írd le amit hallasz(rövid, hosszú, szünet) és keress a google-el egy morze abc-t
8/8 anonim válasza:
Ha meg nem fejtette meg senki, kuldd el nyugodtan es segitek.
Ahogy az elottem szolok is irtak, nalunk radioamatoroknel meg mindig el a morzekod (cw), mint az egyik legnepszerubb uzemmod, taviro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!