Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani jó ár-érték...

Tudnátok mondani jó ár-érték arányú telefonokat?

Figyelt kérdés
70 ezer forint körüli telefonok érdekelnének.

#olcsó #telefon vásásrlás
2017. aug. 30. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Xiaomi Mi5 beszerezhető ennyiért.
2017. aug. 30. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Samsung, Huawei, LG, Honor (Huawei alternatíva, ugyanaz a gyártó) telefonok jöjjenek csak szóba. Ezekben többnyire saját fejlesztésű proci van (pl Samsung - Exynos, Huawei - Hisilicon Kirin) vagy Qualcomm, nem mediatek. A mediatek nem a legjobb és történetesen a xiaomi-ban az van. Ez még hagyján, lehet, hogy mókolnod kell vele mert alapból nem biztos, hogy van benne google play meg úgy amúgy bármilyen google szolgáltatáshoz kötött alkalmazás. Amúgy az árkategórián belül akár meg is találhatod a számodra legmegfelelőbb telefont. Itt már szóba jöhetnek a dual kamerás, 8 magos, ujjlenyomatos telók is szóval ez elég jó árkategória telefonok terén.
2017. szept. 4. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Bocsánat. Ez esetben tévedtem. Qualcomm proci van benne, de csak egy 4 magos 1.8GHz-es, a snapdragon 820. Nem egy régi darab, de ha már ilyen árkategóriában gondolkodnál a 8 magosak jobban megérik, mint említettem itt már lehetnek 8 magosak ujjlenyomat olvasóval és dual kamerával ellátott modellek is. Ki kell használni a rendelkezésre álló keretet én azt mondom és ezt ez a Mi 5 nem tudná mivel vannak nála jobb ajánlatok is akár olcsóbban is. [link]

Pl itt van ez. Olcsóbb jóval és csak 1GB rammal meg 16GB belső tárhellyel karcsúbb a xiaomi mi 5-nél. De tudok jobbat is, pl ezt: [link]

Vagy ezt: [link]

Vagy ezt: [link]

Ezek közül a honor 6x az ami dual kamerás.

2017. szept. 4. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:

#3.A Mi5 keresztbe lenyeli azokat a telefonokat amiket linkeltél, egy tavalyi flagship-ről van szó.

A Xiaomi meg tudtommal jobb gyártó mint az LG meg Sony.

Megint jönnek a magok száma...

Abszolút nem jelent semmit hogy az a telefon a SoC 4 vagy 6 vagy 8 magos ha magonként kellően erős.

Ha a magok száma számítana csak akkor az MTK lenne a csúcs a 8 magos belépő kategóriás SoC-val...

Szép sorban:

Honor 5C mióta jobb?

Nagyon gyenge SoC , kritikán aluli kamera, nincs OTG, 2 GB RAM + EMUI erőszakos memóriakezelése...

Honor 8 Lite már jobb egy fokkal, bár ugyan azok a hibák itt is jelen vannak.

Honor 6X:Botrányosan rossz anyaghasználat(konkrétan élőben is fogtam,Jerry videója is megerősíti ezt)

Ebbe is ugyan az a gyenge Kirin SoC van mint a másik 2-ben, kamera itt sem valami jó.

Dual kamera meg szart se ér, parasztvakítás.

Max a csúcskategóriában tudnak valamit kezdeni vele a gyártók.

Nova ellenfele az olcsóbb Xiaomi Note 4, olcsóbb is, jobb az üzemideje, van 4GB-os változatban.

Szóval ennyit a Huawei-ről nincs normális felhozatala a középkategóriában, egytől-egyig ugyan azok a telefonok más méretben átnevezve.

2017. szept. 4. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kell mókolni sem, itt van a Global ROM:

[link]

Magyar nyelvvel, havonta frissül, Google szolgáltatásokkal.

Ha meg fontos a B20, akkor Redmi Note 4.

2017. szept. 4. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Jól van. Én maradok ezeknél a telefonoknál mivel nálam a kamera nem szempont. Arra ott a fényképezőgép, egyik telefon sem közelíti meg azt a minőséget.
2017. szept. 4. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,a Huawei P10 Lite-ról mit gondoltok,mennyire jó választás?(3 GB-s változat,mert a közelben abból van csak olyan színbe amilyenbe szeretnék)
2017. szept. 4. 22:44
 8/8 Dániel16xd válasza:
Én ajánlom az OnePlus 5 okos telefont igaz Drágabb mint amit leírtál de felveszi a versenyt az iPhonékkal
2017. szept. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!