Tudnátok mondani jó ár-érték arányú telefonokat?
Bocsánat. Ez esetben tévedtem. Qualcomm proci van benne, de csak egy 4 magos 1.8GHz-es, a snapdragon 820. Nem egy régi darab, de ha már ilyen árkategóriában gondolkodnál a 8 magosak jobban megérik, mint említettem itt már lehetnek 8 magosak ujjlenyomat olvasóval és dual kamerával ellátott modellek is. Ki kell használni a rendelkezésre álló keretet én azt mondom és ezt ez a Mi 5 nem tudná mivel vannak nála jobb ajánlatok is akár olcsóbban is. [link]
Pl itt van ez. Olcsóbb jóval és csak 1GB rammal meg 16GB belső tárhellyel karcsúbb a xiaomi mi 5-nél. De tudok jobbat is, pl ezt: [link]
Vagy ezt: [link]
Vagy ezt: [link]
Ezek közül a honor 6x az ami dual kamerás.
#3.A Mi5 keresztbe lenyeli azokat a telefonokat amiket linkeltél, egy tavalyi flagship-ről van szó.
A Xiaomi meg tudtommal jobb gyártó mint az LG meg Sony.
Megint jönnek a magok száma...
Abszolút nem jelent semmit hogy az a telefon a SoC 4 vagy 6 vagy 8 magos ha magonként kellően erős.
Ha a magok száma számítana csak akkor az MTK lenne a csúcs a 8 magos belépő kategóriás SoC-val...
Szép sorban:
Honor 5C mióta jobb?
Nagyon gyenge SoC , kritikán aluli kamera, nincs OTG, 2 GB RAM + EMUI erőszakos memóriakezelése...
Honor 8 Lite már jobb egy fokkal, bár ugyan azok a hibák itt is jelen vannak.
Honor 6X:Botrányosan rossz anyaghasználat(konkrétan élőben is fogtam,Jerry videója is megerősíti ezt)
Ebbe is ugyan az a gyenge Kirin SoC van mint a másik 2-ben, kamera itt sem valami jó.
Dual kamera meg szart se ér, parasztvakítás.
Max a csúcskategóriában tudnak valamit kezdeni vele a gyártók.
Nova ellenfele az olcsóbb Xiaomi Note 4, olcsóbb is, jobb az üzemideje, van 4GB-os változatban.
Szóval ennyit a Huawei-ről nincs normális felhozatala a középkategóriában, egytől-egyig ugyan azok a telefonok más méretben átnevezve.
Nem kell mókolni sem, itt van a Global ROM:
Magyar nyelvvel, havonta frissül, Google szolgáltatásokkal.
Ha meg fontos a B20, akkor Redmi Note 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!