Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gamerszék megéri az árát?

Gamerszék megéri az árát?

Figyelt kérdés

Kb 45 ezerig tervezek venni széket, de nem tudom megérné egy ilyenre beruházni vagy maradjak a jól bevált főnöki székeknél?

Ti milyen széket használtok?

2017. aug. 27. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Vannak jó "gamer" székek, de azok 100 felett kezdődnek.

Az ilyen árfekvésben lévő székekkel azt csinálják, hogy a 20 ezres sima irodai forgószékre ráhúznak egy tetszetős logóval ellátott huzatot, és máris duplájáért lehet eladni, mint gémer szék.

2017. aug. 27. 17:27
 2/6 anonim válasza:
15%
Most ez komoly? Valahogy én nem igazán értem az ilyen tipusú embereket, egy fél havi fizetésért akarsz "gamer széket" venni!? Nem teljesen mindeggy hogy mibe fingassz bele? Mondjuk akinek ennyi pénze van az költse.
2017. aug. 27. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2: Ha neked 45 ezer a fél havi fizetésed, akkor valamit nagyon elrontottál az életben.
2017. aug. 27. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Én egy DXRacer King típust használok, de az egy "kicsit többe kerül.

https://www.youtube.com/watch?v=aZ5X-5zfb10

Ahogy már egy korábbi válaszban írták: mindegyik forgószéknél először a gázrugó és a hintamechanika megy tönkre- gyakorlatilag pár hónap alatt.

2017. aug. 27. 21:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Szerintem akkor nézek valami jó főnöki széket.

2# részvétem hogy szegény vagy én sem vagyok gazdag de képzeld el egy kényelmes széket megengedhetek magamnak

Köszi a válaszokat!

2017. aug. 28. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem.

A kartamlak 1 honapon belul letornek. Meg az 50 kilos ismimnek is.

2017. szept. 9. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!