Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Katt. Katt. Reboot. Mit érez...

Katt. Katt. Reboot. Mit érez a gépem?

Figyelt kérdés

el indítom a gépem... KATT.....5-20mp vúlva KATT...... folyton ez csinálja a gép éppen el mentem edzeni.. és úgy jöttem vissza hogy nem a Paladins-ba voltam hanem a képernyő írta ki hogy Press any key to reboot. hiába nyomtam bármit megint ki írta... be néztem a biosba.. és az volt be állítva hogy E: lemezről indítsa a gépet... pedig C: lemezen van a rendszer... szóval így wtf.. Majd el kezdtem játszani... És ki fagyott a gép.. újra indítottam.. megint épp skypen írtam.. amikor megint csak ki fagyott. a gép majd így tovább..

GÉPEM:

i3-4160 3600Mhz

GTX 1050 Ti 4GB

500W táp

2x4GB ddr3 RAM

C: lemez = 500GB

D: lemez = 3TB

Ha ennyiből még nem lehet ki találni akkor kérdezettek pls mert ki akarom deríteni ez micsoda :o

2017. aug. 25. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen táp?
2017. aug. 25. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Katt.katt... ez winyóhibára utal első körön, második

körön tápra, node indításkor nem zabálja le a videokártya

a tápot, szóval inkább winyó döglés. Teljes lemezkép

ellenőrzés nem árt (nem játék közben).

2017. aug. 25. 13:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen táp
2017. aug. 25. 15:22
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 rendben
2017. aug. 25. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Szedd le az oldalát és nézd meg hogy milyen táp mert lehet az a gond
2017. aug. 25. 17:33
 6/6 A kérdező kommentje:
A báttyám is azt mondja hogy táp lehet a baj... először is változtatok ablakok(windows) verziót aztán ha akkor is kattog akkor veszek 1 ssd-t és új tápot..
2017. aug. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!