Ezen a számítógépen mennyire szaggatna a GTA5?
Figyelt kérdés
Proci:Amd Athlon II X2 240
4GB RAM
Videókártya:NVIDIA GeForce 9200
Windows 7 64-bit.
Tudom kevés a Videókártya de vannak olyan játékaim amiknek szintén gyenge ez a videókártya és low grafikán nagyon szépen fut.Normális válaszokat légyszives!
2017. aug. 24. 11:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem futna jól egyáltalán. Megpróbáltam megnézni youtube-on hátha tett fel valaki anyagot ilyen videokártyával. GTA5-öt nem találtam, de láttam pl. Black Ops 2-t ilyennel és borzasztó volt az is. A procid is csak két magos ami tovább ront a helyzeten.
Őszintén szólva szerintem ez nagyon felejtős.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Akkor érdemesebb lenne egy jobb procira és egy kártyára összegyűjteni.
2017. aug. 25. 10:32
3/3 Lsp3 válasza:
Nekem Phenom II x2 procim, 4gb ram, 2gb geforce 610-es videókártyám van és egyáltalán nem lehet vele játszani.A 4 mag minimum kell neki és egy GTX-es nvidia.Addig sajnos esélytelen. (Pedig úgy nyomnám!!! :-( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!