Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Adaper, vagy illesztő program...

Adaper, vagy illesztő program hiba? Nem tudom valaki segítsen!

Figyelt kérdés
Már a számítógépen 2 hete azt csinálja, hogy folyamatosan elmegy a net, den a rouer hibája mert a telefon, és a másik gép nem csinál ilyet. Nem kábelről jön az internet hanem adapter fogja a jelet. És akkor jön vissza ha az adaptert kihúzom a gépből, majd visza, de egy pár perc után megint, 1 éve megvan ez az adapter, de eddig ilyen nem volt. Szerintem nem is az adapter hibálya. Egy TP-LINK Wireless N USB adaperem van, 300MbPs-s. Nem tudom, hogy mi a baja, valaki kérem segítsen!
2017. aug. 22. 15:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést az elírásokért.
2017. aug. 22. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
USB-s wifi adapterek szeretnek túlmelegedni, és meghibásodni, különösen nagy terhelés alatt, pl. torrentezés. Könnyen lehet, hogy hibás. Érdemes helyette kártya alapút venni, vagy ha feltétlenül stick kell, akkor valami minőségi darabot.
2017. aug. 22. 15:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Az, de nem a router hibája.
2017. aug. 22. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Es akkor? Tudjuk mi is, es (mostmar) te is, hofy nem a router, hanem a stick hibaja. Az enyem egy hete leolvadt a csatlakozojarol. Megoldas: kartya alapu vezerlo bedzerzese; laptopnal pl pcmcia, desktopnal pl pci.
2017. aug. 22. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!