Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mely billentyűzet fajták a...

Mely billentyűzet fajták a legjobbak a gépíráshoz?

Figyelt kérdés
Szeretném magtanúlni a gépírást és egy új billentyűzettel kívánom elkezdeni. Most egy membrános billentyűzetem van és ez sem mai, ez még 9. osztály előtt megvolt, idén pedig felkerűlt a polcra az érettségi bizonyítványom. Szeretnék beruházni egy mechanikus billentyűzetre, azon belül is a kék switch-esre, mert imádom a hangját :), de bármilyen másik fajtát is elfogadok. Ebben kérek tanácsot, hogy melyiket érdemes megvenni. Válaszokat előre is köszönöm!

2017. aug. 18. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Látom nem vagy teljesen laikus a témában. Valóban, a mechanikus sokkal strapabíróbb, gyorsabb, pontosabb, stb...A kék switch-nek van egy megadott terhelés utáni klikkje, amikor lekattan és érzékeli a gombot, ezt ajánlják leginkább a gépíráshoz, bár teljesen egyénfüggő. Membrános billentyűzetem van, de a különböző gombok leírásai alapján a kék nem jön be (kivéve a hangja mert az orgasm). Nézegesd, nézz róla teszteket YouTuben, hogy kiderítsd hogy a Te számodra melyik lenne a legmegfelelőbb választás. Remélem segítettem valamennyit.
2017. aug. 18. 21:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Segítettél. Nézek akkor videókat, teszteket, cikkeket és választok egyet. Köszönöm a választ!
2017. aug. 18. 22:40
 3/4 anonim válasza:
Ich sage nur meine alte Tastatur fujitsu: [link]
2017. aug. 19. 18:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de én újat szeretnék és meg is rendeltem egyet.
2017. aug. 19. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!