Szerintetek egy 8 giga ramos géphez melyik a jobb a Windows 7 32 bytes vagy a 64 bytes?
Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 10:00
1/8 anonim válasza:
Ez nem jobbság kérdése, 32 bites oprendszer nem kezel 4 GB-nél több memóriát.
Amúgymeg. Windows 10, 2017 van, nem 2007.
2/8 anonim válasza:
Ahogy #1-es írta, 4GB-tól 64 bites kell (különben feleslegesen vetted meg a memóriát)
És szerintem is Win10, a Win7 már régi, nem korszerű. És a támogatása is lejár lassan. Az alapvető támogatás már le is járt 2015-ben, a kiterjesztett 2 év múlva.
3/8 anonim válasza:
Ha a teljes memóriát használni akarod, 64-bites.
4/8 pinkpancser válasza:
32-nél is meg lehet oldani, hogy használhasd a 3,5GB-n felüli részt is. De biztosabb 64 bitest telepíteni.
5/8 anonim válasza:
#2 Mire lejár a Win7 támogatása talán sikerül a Microsoftnak piacra dobni egy oprendszert amire megéri lecserélni. Addig meg... jó szerintem az a Win7.
6/8 anonim válasza:
8.1re, de főleg 10re is megéri lecserélni.
7/8 anonim válasza:
Not really, egyik sem igazán ér fel a 7-hez az én megítélésemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!