Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a skype?

Miért csinálja ezt a skype?

Figyelt kérdés
Szóval beszélgetek valakivel, esetleg videózunk, és egyszer csak a másik személy megszűnik. Vagyis az addig váltott üzenetek megmaradnak, akivel beszéltem ismerősöm marad, ott van oldalt még mindig, de ki van jelentkezve, és nem válaszol soha többé, semmi életjel. Nem vesztünk össze, nem köszöntünk el egymástól, semmi nem indokolta hogy otthagyjon minden szó nélkül, szóval biztos nem ő lépett le, hanem valami a skype-al van. Egyébként ez nem csak egyszer történt meg. Akiket így "elvesztettem", azokat interneten ismertem meg, és csak skypeon vagyunk kapcsolatban, így nem tudom megkérdezni tőlük, hogy mi történt, de ismétlem, szinte biztos, hogy nem ők hagytak ott, hanem a skypeal van valami.

2017. aug. 16. 14:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Vírus, skype -nak is terjed különféle vírusai, pl. egyedi külsőt, vagy extra hangulat jeleket igérve...

Régi MS Live felhasználók benyalják rendszerint.

2017. aug. 16. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!