Vagy. Bő 60 000Ft-al ha megtoldod akkor meg tudod venni az Acer Predator G5-793-76FM lapost. [link]
Ezt tudja. Avagy, mégegy variáció ez már 500 000Ft alatt egy picivel. ASUS ROG Strix GL502VM-FY182T. Jellemzők róla: [link]
Ahol megveheted: [link]
Mind a 2 GTX1060 6GB-os dedikált GPU-val rendelkezik. A processzoruk is kiszolgál még bőven, a 16GB ram meg épp aktuális játékokhoz szerintem.
[link] Van itt egy ilyen is, ASUS ROG Strix GL502VS-FY009T. Kicsit több csak mint 500 000Ft, 520 000Ft-ból bőven meglehet. Ebben már egy GTX1070 rejtőzik ami egy igazi állat, a mai játékokhoz elég sokáig elég lesz még.
ASUS ROG Strix GL702VM-BA127 ez sem rossz. Szintén 1060-al van felszerelve, a 6GB-os verzióval. [link] Itt veheted meg, az asus oldalán meg további infókat olvashatsz róla.
Igazából ezek van amik úgy megérhetik. A többi 500 000Ft alattiban (árukereső ajánlatai alapján) mind 1050/1050Ti van vagy régebbi, mondjuk 960MX ami nem feltétlen lesz elég. Valszeg HD gamingre csak, és még lehet hogy ott is némelyik játék kompromisszumokkal fog futni. A 1060 meg (főleg a 6GB verzió) már egy VR Ready kártya. Elég erős, a mai játékokkal FullHD-ben is akár vígan elvan. A 1070-nek meg a 4K gaming sem okozhat akadályt a sok videómemória miatt. Szerintem a legjobban az a 1070-el felszerelt lapos éri meg ami egy picit túllépi az 500 000Ft-os keretet de cserébe évekig kiszolgál.
Köszönöm a tippeket!:-)
Várom továbbra is!
Bocsánat az elnézésért. Amit linkeltem, hogy 1070 van benne, na azt elnéztem. Ez volna a helyes link: [link]
ASUS ROG Strix GL502VS-FY009T egyébként ez a neve, így említettem meg. [link] Amit tudni kell róla. Ez az ami 20 000Ft-al többért ennyibe kerül de ugye ez egyike annak a 2-nek a linkeltek közül aminek kisebb a kijelzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!