Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SQLite-ot meglehet nyitni...

SQLite-ot meglehet nyitni távolról?

Figyelt kérdés

Valamilyen mód van arra, hogy egy xy.db fájlt megnyissak sqlite-al távolról?

Mondjuk egy ftp://-linkel meglehet úgy nyitni, hogy tud belőle olvasni és írni is?

Vagy valamilyen sqlite megosztó szerver van?

2017. aug. 14. 00:21
 1/1 coopper ***** válasza:

Szia.

Ha a tároló szerver úgy van konfigurálva akkor szerintem igen (bár szerintem ez akkora biztonsági rés, hogy biztosan nem járható ez az út)

Az FTP linket nem lehet megnyitni, de le tudod tölteni a gépedre az FTP linken elérhető fájlt, és a letöltött fájlt már tudod a gépeden szerkeszteni, aztán az hogy a szerkesztett fájlt vissza is tudod tölteni az FTP linkre, az már más kérdés (ez is szerver beállitás).

Nem tudom az SQLite megosztó szerverrel mire gondoltál. De van olyan adatbázis ami SQLite alatt megy : [link]

De az SQLite ezt irják : "SQLite is ideal for managing and processing data within standalone applications that either don't need or cannot connect to multiuser databases." forrás : [link] ami azt jelenti, hogy tökéletes egy olyan programhoz ami EGYEDÜL dolgozik és nem TÖBBFELHASZNÁLÓS a rendszer.

Sok sikert.

üdv.

2017. aug. 14. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!