Valaki keres nekem egy 27 colos full hd-s monitort 70k-ig?
Miért, nem érsz rá ?
Csak kiadod a parancsot és ennyi ?
több időm nem is lehetne, én ezt a monitort néztem nem tudom van e jobb ennél ilyen árkategóriában
Prohardver.hu fórumon van egy jó monitoros topik ott kérdezz utána hátha tudnak valami hasznosabbat mondani :D
Amúgy rossznak nem tűnik, nem gémer (tehát nem feleslegesen drága a piros festés miatt), van hdmi, nagy baj nem lehet.
CRT? Ha az egy jó minőségű CRT akkor nagyot csalódhatsz :D
Nekünk van itthon egy 100ezres x éves Samsung CRT TV, mit ne mondjak, "picit" drágábban tudja az LCD azt a minőséget, a többi technológia pedig szimplán drága. Amit tud az LCD hoyg nagyobb, kisebb helyigénye van, nagyobb a felbontása, könnyebb, kisebb a fogyasztása és megfizethető.
Nekem a CRT-vel volt így. Amikor már otthon volt LCD-s laptop valami isteni érzés volt a CRT-hez képest (suliban volt olcsó CRT). Ugye a CRT-n por van akkor railgun szerűen lövi a szemedbe a port. Aztán vettem egy új LCD monitort asztali géphez, olcsó BenQ akármi, Senseye3 vagy mi van benne, azt már tényleg tudtam nézni 0-24ben :D Most laptop van mellette (olcsó TN paneles gép), hááát annyival nem rosszabb amúgy. Amúgy érdemes végignyomogni a monitor beállításait, túl nagy háttérvilágítás, kontraszt meg ilyenek tudják fárasztani a szemet rendesen. Ha muszály vannak szemcseppek is. De amúgy bekötöd mind2 monitort a gépre, és akkor Win+P gombokkal tudsz váltogatni hogy éppen melyik a kényelmesebb :)
Amúgy most jutott eszembe hogy a Dell IPS alapú monitorairól sok jót hallottam, csak ugye nem olcsók, ha akarod vess rá egy pillantást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!