Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki keres nekem egy 27...

Valaki keres nekem egy 27 colos full hd-s monitort 70k-ig?

Figyelt kérdés
a segítséget előre is megköszönöm!

2017. aug. 13. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért, nem érsz rá ?

Csak kiadod a parancsot és ennyi ?

2017. aug. 13. 15:39
 2/8 A kérdező kommentje:

több időm nem is lehetne, én ezt a monitort néztem nem tudom van e jobb ennél ilyen árkategóriában

[link]

2017. aug. 13. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Argep.hu

Arukereso.hu

2017. aug. 13. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Prohardver.hu fórumon van egy jó monitoros topik ott kérdezz utána hátha tudnak valami hasznosabbat mondani :D

Amúgy rossznak nem tűnik, nem gémer (tehát nem feleslegesen drága a piros festés miatt), van hdmi, nagy baj nem lehet.

2017. aug. 14. 00:51
 5/8 A kérdező kommentje:
hát az "lg 144 hz-es 4k-s CRT" monitorom után megváltás lesz ez is, és össze teszem a két kezem majd felnézek ::D
2017. aug. 14. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:

CRT? Ha az egy jó minőségű CRT akkor nagyot csalódhatsz :D

Nekünk van itthon egy 100ezres x éves Samsung CRT TV, mit ne mondjak, "picit" drágábban tudja az LCD azt a minőséget, a többi technológia pedig szimplán drága. Amit tud az LCD hoyg nagyobb, kisebb helyigénye van, nagyobb a felbontása, könnyebb, kisebb a fogyasztása és megfizethető.

2017. aug. 14. 23:32
 7/8 A kérdező kommentje:
na igen egyedüli gondom a CRT minitorral méghozzá az hogy 4:3-as képaránya van, minden filmet fekete csíkokkal kell néznem + a játékokat is Fhd-s 16:9-be játszottam (CRT monitoron) :) mert azt tudom hogy az lcd-nél jobb ez a monitor, mert volt olyan mikor leültem egy lcd kijelző elé és a szemem szinte égett :D szóval ja hogy jobban fáj tőle a szemed.
2017. aug. 15. 09:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem a CRT-vel volt így. Amikor már otthon volt LCD-s laptop valami isteni érzés volt a CRT-hez képest (suliban volt olcsó CRT). Ugye a CRT-n por van akkor railgun szerűen lövi a szemedbe a port. Aztán vettem egy új LCD monitort asztali géphez, olcsó BenQ akármi, Senseye3 vagy mi van benne, azt már tényleg tudtam nézni 0-24ben :D Most laptop van mellette (olcsó TN paneles gép), hááát annyival nem rosszabb amúgy. Amúgy érdemes végignyomogni a monitor beállításait, túl nagy háttérvilágítás, kontraszt meg ilyenek tudják fárasztani a szemet rendesen. Ha muszály vannak szemcseppek is. De amúgy bekötöd mind2 monitort a gépre, és akkor Win+P gombokkal tudsz váltogatni hogy éppen melyik a kényelmesebb :)

Amúgy most jutott eszembe hogy a Dell IPS alapú monitorairól sok jót hallottam, csak ugye nem olcsók, ha akarod vess rá egy pillantást :D

2017. aug. 15. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!