Milyen laptopot érdemes venni, mire kell odafigyelni a vásárláskor?
Ez megint egy olyan kérdés,amire nem lehet egyértelmű választ adni.Mindenki a saját tapasztalatait mondja,hogy ezt tedd,meg azt tedd..
Szerintem az üzletben nyugodtan kérdezd meg az eladót,nekem segített,és pl ő mondta,hogy Fujitsut ne vegyek,nem a legjobb választás.(máshonnan is hallottam utólag,hogy nem a legjobbak)Attól függ,mire akarod használni.Ha munkára,akkor érdemes rááldozni több pénzt,biztosan meg fog térülni.Ha pl a gyereknek játékra,akkor szerintem érdemesebb asztalit venn.(persze a laptopon is lehet játszani,de én úgy hallottam,hogy az asztali gépek erre a célra sokkal jobbak)Ha otthoni felhasználásra,pl adattárolás,netezés,akkor erre a célra szerintem elegendő egy 120-130e ft-os gépet venni.Egy valamire figyelj nagyon,hogy a RAM,vagyis a memóriája legyen minimum 2 GB,vagy bővíthatő legyen.Én nagyjából ezeket tudtam javasolni,személyes tapasztalataim.
Szerintem se vegyél laptopot!
Egy asztali gép még ha olcsó is sokkal nagyobb teljesítményű mint egy laptop. Annyi fajta laptop van, hogy ha véletlenül rosszul döntesz akkor szép kis összeget dobtál ki az ablakon viszont egy asztali gépnél bármilyet is veszel csak jól jársz. Ha nem vagy üzlet ember és nem utazol orrba szájba akkor inkább egy asztalit vegyél ráadásul az asztali gép hardvereit könnyebben tudod cserélgetni, fejlesztgetni. Nem kell egyből laptopot venni, mert most az a divat, meg hogy mindenkinek az van. Ne azt nézd hanem azt, hogy anyagilag és minőségileg hogyan jössz ki a legjobban. Na csá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!