Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Halott a PS3 kontroller...

Halott a PS3 kontroller szerintetek?

Figyelt kérdés

Most vettem használtan egy Playstation 3-at, és nagyon jól működik, viszont van vele egy problémám.

A vezeték nélküli kontroller nem működik. Ha bekötöm az USB-vel a konzolba, akkor felvillan mind a 4 fény egyszer, és utána nem történik semmi. Ha benyomom a középső gombot, tudom használni, de ugye így nem vezeték nélküli. Most akkor mikor tölt? Amikor benyomom, vagy amikor nem?

Láttam neten hogy villognia kéne, de nem villog.

2017. aug. 7. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Valszeg hibás lehet. A bedugás pillanatától kezdve töltenie kellene.
2017. aug. 7. 17:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha benyomom a PS gombot, akkor működik, viszont nem is villog, és nem is írja ki hogy tölt. Amikor az elem töltöttségét jelzi, csak egy csíkot mutat.
2017. aug. 7. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Az akksi halhatott meg benne. Így csak vezetékkel tudod használni.
2017. aug. 7. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Esetleg még egy új töltő kábellel megpróbálhatod, hátha. Csak pár száz forintba kerül. Ilyen kell hozzá: [link]
2017. aug. 7. 21:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát képzeljétek, elkezdett tölteni, és már kábel nélkül is működik.

Már vagy másfél órája tölti egyébként, nem tudom mikor végez vele. A töltési ábra folyamatosan a 0. szinttől megy fel a 3. fele. Tölti egyáltalán? Vagy ez így normális?

2017. aug. 7. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!