Mi okozhat gyorsan ugráló fps problémát?
Általában lolozok, de más játékoknál is tapasztaltam, hogy játék közben 80-100 fps-ről hirtelen 10-15-re ugrik le, leggyakrabban teamfightban, szóval valamennyire teljesítményfüggő a változás, viszont ekkora visszaesést a megnövelt terhelés sem magyaráz. Próbáltam csökkenteni a grafikai beállításokat és high-ról, low-ra vettem vissza, de nem javult a helyzet. Újratelepítettem a videokártya driverét, ami rövid időre (az első ki,- és bekapcsolásig) megoldotta a problémát, de utána minden a régi lett. A videokártyával lehet a probléma vagy okozhatja valamilyen szoftver is? A háttérben nem számít, hogy fut-e más program vagy sem, a netem is jó.
A gép: AMD fx 6300 6x3,5GHZ, 8gb ram, Asrock 960gm-vgs3 fx, Gigabyte Radeon r7 240 OC 2gb ddr3 128bit, 120gb ssd+1tb hdd, win10.
A lolban jelentkező teljesítmény problémák az elmúlt pár frissítés óta vannak, ha körbenézel fórumokon, más is panaszkodott ilyenekre, és a hiba a riotnál van, és nem a gépekben, úgy tudom, dolgoznak rajta :D
ha a többi játéknál is ilyen drasztikus csökkenés van, akkor először azt csekkolnám le, hogy nem melegszik-e fel túlságosan valami, az okozhat pl ilyet
Azt már csekkoltam, hogy melegszik-e, de nincs erre utaló jel.
Lehet, hogy akkor tényleg a riotnál van a probléma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!