Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a bitcoin...

Szerintetek ez a bitcoin rendszer nem törvénytelen?

Figyelt kérdés
Mert szerintem baromira az. Ugyanis szinte minden országban a törvények szigorúan tiltják fizetőeszköz létrehozását.

2017. aug. 7. 01:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem csak torrentről lehet beszerezni a programokat, játékokt... hanem meg is lehet venni!? o.O

Viccet félre téve, én pl. nem illegális programokat használok.

Windows -t géppel együtt vettem, a többiből meg egyszerűbb, ingyenes verziót használok.

Sokan a PhotoShop -ot isteníti, hogy beállítsa a színeket a fotóján.

Amit akár online szerkesztővel (azaz még program se kell), vagy akár már telefon gyári szerkesztőjével is simán megoldható.

Aki meg játszik, és megveszi a százezres alkatrészeket, de sajnálja a pár ezret egy játéktért és szidja a gépet, mikor a crack nem működik...

2017. aug. 7. 13:59
 12/18 anonim ***** válasza:

"Kb. akkora része használja úgy amekkora része az élet egyéb területét is úgy használja"

Torrentezek de boltból vagy másoktól sosem lopnék, tehát tehát pont nem úgy használom az élet területeit, mint az te elképzeled.

2017. aug. 7. 14:02
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
És gondolom adót se csalsz soha. Csak torrentel és bitcoinnal csalsz, soha semmi mással.
2017. aug. 7. 14:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Bérből élek és módom sincs rá mert a munkáltatóm azt oda sem adja. De te most rám akarod húzni a vizeslepedőt???

Válaszoltunk a kérdezőnek, pont.

2017. aug. 7. 14:06
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
És a te olvasatodban mindenki ott csal ahol tud, de meg csak torrentel tudsz csalni.
2017. aug. 7. 14:12
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg még gémkapcsot lophatsz.
2017. aug. 7. 14:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor olvasgass:

[link]

2017. szept. 16. 09:14
 18/18 anonim ***** válasza:

A bitcoin tulajdonképpen egy számítógépes program. Egy algoritmus, ha úgy tetszik. Lehet egy matematikai algoritmus törvénytelen? Szerintem nem. Lehet egy algoritmust törvénytelen dologra használni? Valószínűleg igen.

Legjobb hasonlat ebből a szempontból szerintem a bittorrent. Akár csak a bitcoin, az is P2P hálózaton alapul, és ebből következően elpusztíthatatlan. Lehet küzdeni ellene, lehet üldözni és tiltani, de csak azt tudod elérni, hogy a szerverek egy másik országba költözzenek. Magát a hálózatot felszámolni lehetetlen. És ott is ugyanez a helyzet a törvényességgel. A bittorrent egy fájlok megosztására és távoli gépek közötti átmásolására szolgáló protokoll. Lehet ez törvénytelen? (Lehet a Ctrl-C Ctrl-V törvénytelen?) Nyilván nem. Lehet törvénytelen dologra használni? Naná.

További példám lehetne a 30 cm pengehosszúságú konyhakés, de nem folytatom. Tudjátok mi jön.

Olvasnivalónak meg inkább ezt ajánlanám:

[link]

2017. szept. 18. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!