Mit gondoltok erről a videóról?
Sziasztok! Ez az első videó, amit én 'vágtam' (komolyabb program nélkül), és kritikát kérnék. Jöhet hideg is, meleg is, illetve a tanácsoknak is örülnék (főleg olyanoktól, akik jártasabbak a vágásban/szerkesztésben), hogy hogy tudnék szebb és minőségibb videókat létrehozni, min kéne változtatni.
Előre is köszönöm, minden normális válaszra megy a zöld pacsi természetesen.
Itt a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=0O1eApJ6YVA
Hát egy alap programmal ennyit lehet csinálni, nyugtató hatású, gondolom ez volt a cél. Ha reklámnak megy, akkor kicsit hosszú lett. Vannak nagyon jó felvételek, de a függőleges mobilos képek/videok amatőrnek hatnak... és persze ha már video, jobb lenne több videorészlet, pl. az elején ahogy kezded a lovakkal nagyon jó, kár hogy utána belassul.
Érdemes valamilyen egyedi színvilágot kitalálni rá, képeknél mozgatni a kamerát, hogy ne csak álljon egy helyben, kiírások lehetnének szebbek. De ezek azok amihez nem csak tapasztalat kell, hanem egy jobb program is. Amúgy jó lett, a célnak megfelel. Ha akarsz segítséget nyugodtan írj rám, mert freelanceren szoktam ilyeneket vágni.
Köszönöm szépen a tippeket, próbálkozom legközelebb ezekhez mérten csinálni (bár nem vagyok egy infó zseni :"D)
Mindenkinek ment a pacsi, és szívesen fogadom a további kritikákat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!