Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » ÜBER DURVÁN FONTOS! : Miért...

ÜBER DURVÁN FONTOS! : Miért zúg a mikrofonom?

Figyelt kérdés
igen van hang kártyám, igen le van földelve a gép, igen a mikrofon tökéletes helyen van.. nincs olyan dolog ami gerjesztené. igen SZOBÁT IS VÁLTOTTAM, igen rengeteg mikrofont ki próbáltam... De b.... MI A K**** ÉLETÉRT ZÚG MÉG MINDIG HALÁLRA EZ A F**** Bocsi hogy így írok de egyszerűen nem bírom hogy csinálnék egy videót nálam meg süketülnek a nézők.. és akiket én nézek videósokat akiknek ugyan úgy kb tökre olyan a setupja mint nekem.. de nekik még is csak egy iciri picirikét suhog vagy mit csinál.. Mi okozhatja még a ZÚGÁST LÉTSZI SEGÍTSS Mert azt hittem hogy most hogy ezt a hang kártyát meg veszem tök jól fog működni.. nem ***meg lehet mondani hogy rosszabb is lett! S.O.S

2017. aug. 4. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:

A közönségeskedés az látom megy, de egy értelmes kérdés az már nem.

Honnan az anyám térde kalácsából tudhatnánk, ha még a mikrofon meg a hangkártya típusát sem adod meg ?

Über fontos mi ? :)

2017. aug. 4. 16:00
 2/7 Lsp3 válasza:
Két dolgot tehetsz.Vagy az a baj hogy a gép gyári hangszórója be van dugva a gépbe, (az ami adja a csipogós hangokat,kis kerek fekete általában) vagy alaplap baja lett,ami miatt nem engedi.Ne szobát cserélj,gépet. :-P Tesztelted már a mikrót másik gépben?
2017. aug. 4. 18:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Hm be kell kapnom a mikrofont ahoz hogy jó legyen a hang.. nagyon jó na mind1 veszek álványt és jó lesz
2017. aug. 4. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:

De még mindíg nem tudjuk hogy miről is beszélünk.

Lehet hogy amit eddig kipróbáltál az egytől egyik bóvli.

2017. aug. 4. 18:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát a videokártya az egy kis usb s cucc a mikrofonom valami 8 éves ős régi de már teszteltem új mikrofonon ami egy 5000 ft fülesen van rajta és azzal is zúg
2017. aug. 20. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Látom nagyon über durván fontos.
2017. aug. 21. 05:32
 7/7 A kérdező kommentje:
már nem inkább veszek egy 90k mikrofont.. ha azzal is zúgni fog fel gyújtom a gépem <3
2017. aug. 22. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!