Milyen fülhallgatót ajánlotok?
Figyelt kérdés
nem szeretnék "agydugót, mert az folyton kiesik a fülemből, inkább olyasmit, mint amit a telókhoz szoktak adni, csak nekem sajnos nincs olyanom, köszi a segítséget2017. aug. 4. 14:42
1/3 Lsp3 válasza:
Ez most konkrétan akkor bocsi de hülye kérdés volt.Menj és nézz körül a boltban.Ami tetszik,vedd meg.Szerintem ennyi.
2/3 anonim válasza:
Ha nem szeretnél agybadugósat, akkor inkább fejhallgatót kellene nézned, mert ilyen fülhallgatókból elég kicsi a választék. Én el tudom amúgy képzelni, hogy rossz agybadugós füledhez volt szerencséd, mert a normálisakhoz csomagolnak többféle méretű gumis cuccot (vagy mit... az, amit konkrétan a füledbe dugsz), amikkel azért elég jól lehet variálni. Nekem sosem volt olyan fülesem, amihez nem találtam meg a megfelelő méretet.
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon kösz, hasznos volt! Egyébként a túl kicsi kieseik a túl nagy meg hát nyilván nem fér bele fülembe, a közepes is kiesik XD
2017. aug. 8. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!